NA KONTAKTONI

Ne jemi këtu për tju ndihmuar!

Forma e kontaktit

Adresa

Lagja Skënder Libohova
Lushnje, SHQIPËRI
Cel: +355 66 611 8699
E-mail: info@healthtieal.comCall center

Na kontaktoni në numrin e telefonit:

+355 66 611 8699


Telefononi në çdo moment për çdo problem shëndetësor që mund të keni në numrin e telefonit të spitalit ku jeni regjistruar.

SPITALI AMERIKAN: 042 35 75 35

SPITALI GJERMAN: +355 67 200 42 82Suporti Elektronik

Ju mund të na kontaktoni për çdo paqartësi ose pyetje që keni nëpërmjet adresës tonë të emailit:

Rreth Nesh

Në një rrugëtim përvojash , këtë vit ne jemi sipërmarrësit më të rinj në treg. Kompania inovatore HealthTie (Lidhja juaj me shëndetin) ka si qëllim të ofrojë varietete shërbimesh cilësore , në bazë te kërkesave te gjithësecilit.

Lexo më shumë

Kontakt

Lagjja Skënder Libohova
Lushnje, SHQIPËRI
Cel: +355 66 611 8699
E-mail: info@healthtieal.com

Shkoni te faqja e kontaktit

Regjistrohu

Për t'u bërë pjesë e platformës sonë dhe për të përdorur shërbimet tona ju më parë duhet të regjistroheni në faqen tonë.

Regjistrohu