REGJISTROHU

Regjistrohu


 

Rreth Nesh

Në një rrugëtim përvojash , këtë vit ne jemi sipërmarrësit më të rinj në treg. Kompania inovatore HealthTie (Lidhja juaj me shëndetin) ka si qëllim të ofrojë varietete shërbimesh cilësore , në bazë te kërkesave te gjithësecilit.

Lexo më shumë

Kontakt

Lagjja Skënder Libohova
Lushnje, SHQIPËRI
Cel: +355 66 611 8699
E-mail: info@healthtieal.com

Shkoni te faqja e kontaktit

Regjistrohu

Për t'u bërë pjesë e platformës sonë dhe për të përdorur shërbimet tona ju më parë duhet të regjistroheni në faqen tonë.

Regjistrohu